Untoxin méregtelenítő és béltisztító kúra

Untoxin méregtelenítő és béltisztító kúra

Untoxin méregtelenítő és béltisztító kúra

2015. február 10. - gabika75

méregtelenítés, béltisztítás

Hatékony béltisztítás

Mi a béltisztítás szerepe?

 

Az emberi szervezet bélrendszere lényegében olyan funkciót tölt be, amilyet a fűtőrendszerekben a kémény: itt távozik a végtermék, amit a szervezet nem tudott hasznosítani. Ez az a terület, aminek tisztításáról érdemes rendszeresen gondoskodni, még abban az esetben is, ha az az érzésünk, hogy minden tökéletesen rendben van.

A növényi rostok számos olyan szénhidrátot tartalmaznak, melyek emésztés nélkül haladnak végig a bélrendszeren. Így a növényi rostok, amilyen például a Untoxin Rost béltisztító kúrában is jelen levő 98%-os tisztaságú Psyllium, könnyedén kitisztítják a bélfal redőiben keletkezett lerakódásokat. Ezért is keresztelték ezeket a növényi rostokat a bélrendszer kéményseprőinek.

Mai rohanó világunkban különösen fontos odafigyelni a bélrendszer rendszeres tisztítására, hiszen az élelmiszerekhez adott legkülönbözőbb, sokszor ismeretlen adalékanyagok, színezékek, a legváltozatosabb ízfokozók és a nagy mennyiségben elfogyasztott cukor mind lerakódik a bélrendszerben. Itt az ideje a nagytakarításnak!

fájdalommentes és könnyed béltisztításhoz válassza Ön is az Untoxin Rostot, mely köszönhetően a 98%-osan tiszta Psyllium nevezetű szénhidrátnak elképesztően gyengéden, a legapróbb kellemetlenségektől is mentesen végzi el a bélrendszer megtisztítását. Emellett ennek a kúrának van egy fontos előnye, hogy a készítmény összetevőinek köszönhetően pótolja a szervezet számára fontos növényi rostokat, vitaminokat, továbbá azon prebiotikumokat, melyek szükségesek a bélrendszer megfelelő működéséhez.

 

Miért fontos a béltisztítás Önnek is?

Az ember bélrendszerében felhalmozott méreg- és salakanyagok, a különböző nem kívánatos paraziták hatással vannak a mindennapi életünkre. Ön észleli saját szervezetén az alábbi tüneteket:


  • Gyakori szélgörcsök gyötrik?

  • Kellemetlen a lehelete?

  • Gyakran ingerlékeny?

  • Rossz az emésztése?

  • Rendszeres székrekedéstől szenved?

  • Gyenge az immunrendszere?

  • Küzd a visszatérő fejfájással?

  • Állandóan fáradt, kimerült?

  • Túlsúlytól, elhízástól szenved?

  • Gyötri az aranyér?

  • Gyakran és könnyen megfázik?

  • Parazitafertőzése van?

Ha a fentiek közül egyre vagy többre határozott igennel válaszolt, eljött a béltisztító kúra ideje! Válassza a Herbalia Rostot még ma, hogy a szervezete megtisztulhasson és feltöltődhessen.

 

A fenti összetevőkröl az alábbi wikipédia oldalakon olvashat részleteseben:
Lándzsás útifűPapajaInulinSárgarépa.

Hogyan segíti az Untoxin Rost a béltisztítást?

Méregtelenítés és béltisztítás a természet erejével: ezt nyújtja Önnek a Herbalia Rost tisztítókúrája. A gyógynövényekből és természetes összetevőkből összeállított Herbalia olyan növényi rostokat tartalmaz, mint a liszt, a lenmag, a psyllium vagy az articsóka. Ezek a gyógynövények éstermészetes összetevők az emberi emésztőrendszer kéményseprői: megtisztítják a bélrendszert, leoldják annak faláról az ott megtapadt salakot.

A Herbalia Rost rendszeres, kúraszerű alkalmazása képes megakadályozni az újabb lerakódások kialakulását, tisztán tartja a bélrendszert és megszünteti a szervezetben a paraziták jelenlétét. Ezek a paraziták ugyanis az bélfalon lerakódó és az évek során egyre halmozódó, kiürülni képtelen salakanyagokban telepszenek meg, ott rakják le petéiket és onnan is táplálkoznak. Ha ez a táptalaj megszűnik, akkor a paraziták is elpusztulnak: így hat az Untoxin Rost 5 az 1-ben béltisztító kúrája is.

 

Pollák Kristóf

Bátran ajánlom mindenkinek, aki jobban szeretné érezni magát a bőrében.

Több problémám is volt az egészségemmel, nem éreztem jól magam a bőrömben, ezért úgy gondoltam, megér egy próbát ez az étrendkiegészítő. Már nagyon korán, a hatodik napon elkezdte kifejteni a hatását, alaposan meg is lepődtem azon, amit a vécében láttam! Ettől kezdve viszont sokat javult a közérzetem, mára a panaszaim jelentős része elmúlt.

A bejegyzés trackback címe:

https://untoxin.blog.hu/api/trackback/id/tr77159001
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása